Barion Pixel

2020. március 13-án Teljesen Kezdő Jógatanfolyam Indul Gyulán az új Ízisz Jóga Stúdióban

2020. március 13-án, pénteken teljesen kezdő jóga tanfolyam indul Gyulán az Ízisz Jóga Stúdió gyulai termében, a Hétvezér utca 5 sz. alatt. A tanfolyam 8 alkalmas, azaz 8 héten át, heti 1 alkalommal találkozunk minden pénteken 105 percre, 17.00 órakor.

Olyanok jelentkezését várom, akik még soha nem jógáztak, vagy nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek, kedvelik a kihívásokat, nyitottak az újra, az életmód és szemléletváltásra, az akaraterő és a kitartás növelésére, a testi -lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállítására.

A tanfolyamon résztvevők a a tai chi, a qi gong alapjaival és a hatha jóga alap ászanáival ismerkedhetnek meg. A tanfolyamon átadott tudás rávezet az intelligens, testtudatos, harmonikus mozgásra, a test belső energiájának, (pránájának) a stimulálására. Nagy hangsúlyt kap a helyes légzés, a technikai kivitelezés, a helyes testtartás, a gerinc karbantartása és gyógyítása. A résztvevők megtanulják a helyesen kivitelezett alap gerincmozdulatokat és azok kombinált formáit.

“Hogy miért végeztem el a kezdő jógatanfolyamot az Ízisz Jóga Stúdióban? Mert egy reggel felébredtem azzal az éles gondolattal a fejemben, hogy nem érzem jól magam a bőrömben: itt fáj, ott fáj, amott fáj, szóval nekem jógáznom kell. Mivel az Ízisz Jóga Stúdióban oktatják a legmagasabb szinten a jógát Békéscsabán, a döntés nem volt nehéz: Teljesen Kezdő Jógatanfolyam Lenkefi Mónika vezetésével. És hajrá, hajrá: gyerünk, ide nekem a jógát és hatezer évet! Már nem fáj sehol sem. Sokkal jobban vagyok. Életem legjobb döntése volt.” – Kati, Békéscsaba

Szeretnél részt venni a tanfolyamon? Regisztrálj a 06706265707-es telefonszámon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot MOST.

    Az órák egymásra épülnek. Fokozatosan növelve a terhelést, a tüdőkapacitás, a hajlékonyság nő, az egyensúly érzék javul.

    A pránával való tudatos munka:

    • növeli az energiaszintet,
    • az általános állóképességet, teherbírást.
    • érzelmi kiegyensúlyozottságot,
    • szellemi erőnlétet ad.
    • csökkenti a fizikális és mentális feszültséget,
    • megszabadít a testbe és tudatba mélyen beágyazott traumáktól, blokkoktól.

    A gyakorlatok jótékony hatással vannak: a szervezet keringési rendszereire, a hormonális és a nyirokrendszerre, a mozgásszervi problémákra.

    Felgyorsítják a test öngyógyítási és regenerálódási folyamatait. A jóga gyakorlása ajánlott krónikus fáradtság, levertség, depresszió esetén is.

    A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek.

    A résztvevők, könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapnak a hatha jóga filozófiájának alapjaiba is.

    Szeretnél részt venni a tanfolyamon? Regisztrálj a 06706265707-es telefonszámon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot MOST.

      Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik lehetőség szerint mind a 8 alkalmon részt tudnak venni, ugyanis:

      A tanfolyami bérlet kizárólag a tanfolyami órákra érvényes a tanfolyam idejére, az alkalmak hiányzás esetén is levonásra kerülnek a bérletből.

      A tanfolyami bérletek a többi gyakorló órákra nem érvényesek. Hiányzás esetén az órák pótlására nem áll módunkban lehetőséget biztosítani.

      Minimum 12, maximum létszám 22 fő. A tanfolyam részvételi díja: 20 000 Ft

      Csak annak a jelentkezését tudom figyelembe venni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken. A tanfolyami regisztráció csak a tanfolyam díjának befizetésével végleges.

      A tanfolyam díja utalható az Ízisz Jóga Egyesület számlájára legkésőbb március 1-ig.

      Utaláskor számlázási címet vagy lakcímet kérnék szépen a közleménybe írni.

      Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)

      A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

      Szeretnél részt venni a tanfolyamon? Regisztrálj a 06706265707-es telefonszámon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot MOST.

        Köszönettel, Lenkefi Mónika, jógaoktató.

        Vélemény? Hozzászólás?

        Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

        Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .