A 6 gyógyító hang – előadás és meditáció

A 2021. január 30-i zoomos előadás és meditáció videós felvétele. Jó tanulást és jó gyakorlást kívánok nektek.

4 thoughts on “A 6 gyógyító hang – előadás és meditáció
 1. Kedves Mónika!
  Ma tudtam megnézni a felvételt a 6 gyógyító hang előadásodról. Nagyon különleges és érdekes volt számomra ez a mediációs gyakorlat.
  Köszönöm szépen, hogy nekem is elküldtétek a linket!
  Üdvözlettel: Ica

  1. Kedves Ica, nagyon köszönöm visszajelzésedet, örülök, hogy segíteni tudtam. Szép napot neked.

  2. Kedves Mónika,
   Ma tudtam megnézni az előadásodat a 6 fő hangról.Nagyon izgalmas volt. Úgy érzem, érdemes volt jelentkeznem a tanfolyamra, alig várom. Van mit tanulnom, gyakorolnom.
   Eddigi meditációimból hiányoztak az alapok. Teljesen egyedül fogtam neki a gyakorlásának kb. 1 éve. Van sok fantasztikus, színes élményem, látomások, néha hangok is, de ezek csak úgy jönnek maguktól. Az irányítással vannak problémáim. Bizonyára ezért érzem, hogy megakadtam a fejlődésben.
   Köszönöm még egyszer
   Gabi

 2. Kedves Mónika!
  Csak most tudtam megnézni a felvételt, teljesen jó volt a minőség, az óra pedig szokásodhoz híven tökéletesen érthető és profi volt.
  Mivel sajnos családi program miatt nem tudtam az eredeti időpontban jelen lenni, így külön köszönöm, hogy utólag is lehetővé tetted ezt!
  Én még csak most kezdek ismerkedni a meditációval, így nagyon sok gyakorlás vár rám, de szívesen teszem és nagy érdeklődéssel fordulok a gyakorlatok felé.
  Köszönöm a lehetőséget és fantasztikus segítő munkádat!

  Köszönettel:

  Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)