A 6 gyógyító hang – előadás és meditáció

A 2021. január 30-i zoomos előadás és meditáció videós felvétele. Jó tanulást és jó gyakorlást kívánok nektek.

4 hozzászólás a(z) “A 6 gyógyító hang – előadás és meditáció”bejegyzéshez

 1. Nagy Gáborné

  Kedves Mónika!
  Ma tudtam megnézni a felvételt a 6 gyógyító hang előadásodról. Nagyon különleges és érdekes volt számomra ez a mediációs gyakorlat.
  Köszönöm szépen, hogy nekem is elküldtétek a linket!
  Üdvözlettel: Ica

  1. KezdőJóga.hu

   Kedves Ica, nagyon köszönöm visszajelzésedet, örülök, hogy segíteni tudtam. Szép napot neked.

  2. Lakatosné Pammer Gabriella

   Kedves Mónika,
   Ma tudtam megnézni az előadásodat a 6 fő hangról.Nagyon izgalmas volt. Úgy érzem, érdemes volt jelentkeznem a tanfolyamra, alig várom. Van mit tanulnom, gyakorolnom.
   Eddigi meditációimból hiányoztak az alapok. Teljesen egyedül fogtam neki a gyakorlásának kb. 1 éve. Van sok fantasztikus, színes élményem, látomások, néha hangok is, de ezek csak úgy jönnek maguktól. Az irányítással vannak problémáim. Bizonyára ezért érzem, hogy megakadtam a fejlődésben.
   Köszönöm még egyszer
   Gabi

 2. Matiscsák Zsuzsa

  Kedves Mónika!
  Csak most tudtam megnézni a felvételt, teljesen jó volt a minőség, az óra pedig szokásodhoz híven tökéletesen érthető és profi volt.
  Mivel sajnos családi program miatt nem tudtam az eredeti időpontban jelen lenni, így külön köszönöm, hogy utólag is lehetővé tetted ezt!
  Én még csak most kezdek ismerkedni a meditációval, így nagyon sok gyakorlás vár rám, de szívesen teszem és nagy érdeklődéssel fordulok a gyakorlatok felé.
  Köszönöm a lehetőséget és fantasztikus segítő munkádat!

  Köszönettel:

  Zsuzsa

Vélemény? Hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .