Barion Pixel

A kínai orvoslás csodái

Az elmúlt évtizedekben sajnos egyre többen szenvednek krónikus degeneratív betegségekben. Ilyen a cukorbetegség, a rák, az autoimmun betegségek, az Alzheimer-kór vagy a szív- és érrendszeri megbetegedések. A hagyományos orvoslás továbbra is próbálja műtétekkel vagy gyógyszeres terápiákkal kezelni a betegeket, ez azonban nem mindig hozza el a várva várt gyógyulást.

A kínai orvoslás csodái:

A kínai tradicionális gyógyítók szerint a krónikus betegségek kialakulásának oka elsősorban a testenergiában tapasztalható egyenlőtlenségeknek köszönhető, amelyet a soha nem látott környezeti toxinok csak még tovább súlyosbítanak. Az ősi kínai orvoslás helyre tudja állítani a test természetes egyensúlyát, illetve gyógyulását és segítséget tud nyújtani akár súlyos egészségügyi problémák gyógyításában, illetve megelőzésében is.

A hagyományos kínai orvoslás több ezer éve keletkezett az ókori Kínában, amely a test természetes öngyógyító reakcióját hivatott segíteni. Sok embernek az akupunktúra jut eszébe legelőször a hagyományos kínai orvoslásról, azonban ez ennél sokkal többet rejt magába. A kínai orvoslás szerint a máj az egyik legfontosabb szervünk.

Rendszeres Mozgás. Kiegyensúlyozott Élet. Online Kezdő Jógatanfolyam. Vezetett online videós kezdőjóga oktatás. Egyszeri díj, örök használat.

Ünnepi Akció. 2019.12.31-ig. Most 5000 Ft Árkedvezménnyel.

A részletekért kattints IDE. 

Ha ez megbetegszik, akkor nem lesz a szervezetünkben tökéletes az energiaáramlás, ezért a legfontosabb, hogy ezt a szervünket kellőképpen karbantartsuk, illetve a szervezetünket semmiképpen sem terheljük méreganyagokkal, hiszen ez nagy munkát és terhet ró erre a szervünkre. Amikor az energia stagnál a szervezetünkben, akkor tapasztalhatunk meg különféle egészségügyi problémákat.

Az epehólyag is fontos szerepet tölt be, hiszen nagyon érzékeny nemcsak a stresszre, hanem a többletfeladatokat sem szívleli. A szívet a belső szervek császárának gondolják Kínában. A szív a test és minden más szerv szellemi aspektusa is egyben.

Ha a vesénkkel vannak problémáink, az sok mindenre kihathat, illetve a vesegondok sok mindennel állhatnak szoros összefüggésben. Például a hólyagfertőzésekkel, a halláskárosodással, a súlyos fáradtsággal, az érzelmi problémákkal, mint például a szorongás és a félelem.

Kínában a gyógynövényeket is előszeretettel használják mint az orvoslás egyik eszközét. Számos kínai gyógynövényről gondolják azt, hogy antioxidáns, gyulladásgátló és antimikrobiális hatásokkal rendelkezik. Ilyen például a kínai hernyógomba, amelynek nemcsak antioxidáns hatása van, de gyulladást is csökkent.

A goji bogyó is számos antioxidáns összetevőt tartalmaz, beleértve a linolsavat, a karotinoidokat, a luteint és a zeaxantint. A goji bogyót legfőképpen máj- és veseproblémákra alkalmazzák, de makuladegeneráció megelőzésére is használják lutein- és zeaxantintartalma miatt.

(forrás: https://gyogyszernelkul.com/a-kinai-orvoslas-csodai/ )