Barion Pixel

Kezdő Jóga Hírlevél 1/19 – Nyáriszünet, programok és egyebek…

Namaste,

Elöször is mindenkinek szeretném megköszönni ezt a fantasztikus (fél)évet, hálás vagyok nektek.  Szívből remélem, hogy sikerült jobbá tennem a mindennapjaitokat azzal, hogy bevezettelek benneteket a jóga varázslatos tudományába.

Július 1. és augusztus 31. között egy lazább, munkamentesebb időszak következik nálam, de ez idő alatt is küldök nektek majd hasznos cikkeket, blogbejegyzéseket és ajánlásokat is.

Új tanfolyamokkal, akciókkal és minden egyébbel majd ősszel jelentkezem újra. Sokan kérdeztétek, hogy milyen egyéb természetes megoldásokat javaslok cukorbetegeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek, mozgásszervi panaszosoknak. Habár én személy szerint sokféle magas minőségű taplálékkiegészítőt szedek, illetve ajánlok ki a tanítványaimnak itt helyben, eddig az interneten keresztül nem nagyon volt lehetőségem ilyesmire.

Úgy tűnik, hogy mostanra ezt a problémát is sikerült megoldanom: partneri kapcsolatba léptem a Gyógyszer Nélkül Magazin csapatával és az ő segítségükkel nektek is tudok majd olyan természetes megoldásokat javasolni melyek helyettesíthetik a hagyományos gyógyszereket.

Természetesen emellé mozogni is kell és én a jógázást javaslom. Augusztus 31-ig nagyon kedvezményes nyári áron tudjátok megvásárolni az Online Kezdő Jógatanfolyamot.

Ha valaki személyesen is szeretne velem találkozni, annak Békéscsabára kell jönnie, nyáron is tartok néhány órát, főleg hétközben az Ízisz Jóga Stúdióban. Előtte küldjetek nekem egy emailt a support@kezdojoga.hu címre, hogy megbeszélhessük a részleteket. Ősszel persze megint tartunk jógatábort Erdőspusztán, ha valaki szeretne jönni már lehet jelentkezni.

Ha van olyan köztetek aki mégjobban el szeretné mélyíteni jógatudását, annak nagy szeretettel ajánlom egyik legkedvesebb mesterem, az orosz származású, de Ausztráliában élő, Roman Kouzmenko budapesti workshopját, június 24. és 30. között. (jelentkezni szintén nálam lehet emailben vagy telefonon…27. és 30. között én is ott leszek személyesen Budapesten.)

Nagyon jó szívvel és érthető elfogultsággal ajánlom nektek a Jógázók mondták oldalunkat, ahol egy nagyon kedves tanítványom beszélget, sok-sok kedves tanítványommal. És végül de nem utolsó sorban, kérlek benneteket, hogy figyeljétek a blogbejegyzéseket, itt. Sok-sok érdekes cikket teszünk fel mindennap. Várom az ezzel kapcsolatos visszajelzéseiteket is.

Facebook oldalunk itt található, gyertek, írjatok nekem. Ha bármilyen kérdéstek merülne fel (technikai kérdés az oldallal kapcsolatban, vagy jógázással összefüggő egszségügyi probléma) akkor kérlek először a következő oldalakat látogassátok meg:

https://kezdojoga.hu/gyik – technikai kérdések és válaszok
https://kezdojoga.hu/kérdezz-felelek/ – jógázással és egészségügyi problémákkal kapcsolatos kérdések és válaszok.

Nagyon szép nyarat kívánok nektek.

Mónika.

Vélemény? Hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .