Barion Pixel

Nem sikerült hírlevelünkre feliratkoznod? Segítünk!

Nagyon fontos, kérlek olvasd végig ezt az oldalt az első betűtől az utolsóig. Köszönjük. Sok visszajelzést kapunk azzal kapcsolatban, hogy nem tudtok feliratkozni a hírlevelünkre. Ennek számtalan TECHNIKAI oka van, de semmiképpen sem az az oka, hogy csalók lennénk, vagy néhány kommentelő szavaival éljek: az oldalunk egy kamu oldal és csak azért hirdetünk, hogy email címeket halásszunk az internetről.

Éppen ezért kénytelenek voltunk bevezetni egy zéró tolerancia szabályt, miszerint ha Facebook vagy egyéb kommentekben BÁRKI ilyen hangvételt üt meg (kamu, csalás, átverés, feljelentem, jelentem stb) azt azonnal letiltjuk és töröljük minden listánkról, illetve soha, semmilyen körülmények között semmiféle közösségünkbe nem engedjük be a kommentelőt.

Mi a jóga szellemében dolgozunk. Több mint 10 éve vagyunk a jógás piacon, több ezer ember fordult meg nálunk, több tucat jógatábort szerveztünk, 2 jógastúdiónk van, egy tucat Facebook csoportot és oldalt üzemeltetünk, és több online tanfolyamunk is fut az Interneten.

Közel 100 ezer ember gyakorol nap mint nap az ingyenes rövid jóga videóink segítségével.

Nagyon szépen kérünk Téged is: még mielőtt bármit bárhova posztolnál, számolj el tízig. Kommunikálj velünk szépen és lehozzuk neked a csillagokat az égről.

Hogyan tovább, ha nem sikerült feliratkoznod a hírlevelünkre.

Ha feliratkozás után 5-10 perccel, sem találod az első emailünket az inboxodban (vagyis nem érkezik meg), akkor a következőket kell tenned:

  1. Ha Gmail.com-os (vagy Yahoo-s, Hotmail-es) email címed van, és nincs az emailem az Elsődleges email fiókodban 5-10 perccel a feliratkozás után, akkor keresd a Promóciós fiókban és vidd át az Elsődleges fiókba, így majd minden további hírlevél odakerül. Ha ott sem találod, akkor nézd meg a Spam fiókban.
  2. Ha Freemail-es (vagy Vipmail-es, Citromail-es vagy Gmail.hu-s) email címed van, akkor egy picit bajban vagyunk, ugyanis ezek a magyar email szolgáltatók nagyon nehezen engedik be az ilyen jellegű emaileket, és az esetek nagy részében az emailek a spam fiókban kötnek ki. Először ott nézd meg őket. Ha ott sincs azt javaslom, készíts magadnak egy Gmail fiókot és iratkozz fel az új gmail címeddel újra.
  3. Ha feliratkozáskor azt az üzenetet kapod a következő oldalon, hogy már fent vagy a levelező listánkon, akkor az azt jelenti, hogy már fent vagy a levelező listánkon és azzal email címmel még egyszer nem tudsz feliratkozni. Vagy iratkozz fel egy másik email címmel, vagy iratkozz le a listánkról és iratkozz fel újra, vagy keresd vissza az emailjeinket az email inboxodban.
  4. Nagyon gyakran előfordul, hogy a feliratkozó azért nem kapja meg az email-jeinket, mert elgépeli az email címét. Vagy az @ jel előtt hibázik vagy pld. utána: @gmail.com helyett, gemail, g-mail, mail, kerül. Legyetek kedvesek és erre is nagyon ügyeljetek, mert utólag már nem áll módunkban email címeket javítani.

Itt vagyunk. Segítünk. Ha úgy gondolod, hogy nem volt sikeres a feliratkozásod és szeretnél újra feliratkozni akkor kattints IDE. 

Ha egyedül nem megy a feliratkozás, akkor küldj egy emailt nekünk a support@kezdojoga.hu címre, a következő tárgysorral: Segíts feliratkozni a hírlevélre. 

További információt rólunk és a munkánkról ezeken az oldalakon olvashatsz:

https://IziszJoga.com  – a békéscsabai és gyulai jógastúdióink és az Ízisz Jóga Egyesület honlapja

https://KezdoJoga.hu – az Online Kezdő Jógatanfolyam honlapja

https://KezdoMeditacio.hu – az Online Kezdő Meditációs Tanfolyam honlapja

 

Vélemény? Hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .