Teljesen Kezdő Csikung Tanfolyam az Ízisz Jóga Stúdióban Békéscsabán

2020. szeptember 8-án, kedden 17.00 órától teljesen kezdő csikung tanfolyam indul. A tanfolyam 8 alkalmas, azaz 4 héten át, heti 2 alkalommal találkozunk keddenként és csütörtökönként 105 percre, 17. 00 órakor.

Olyanok jelentkezését várom, akik még soha nem gyakoroltak csikungot vagy nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek, kedvelik a kihívásokat, nyitottak az újra, az életmód és szemléletváltásra, az akaraterő és a kitartás növelésére, a testi-lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállítására.


A tanfolyamon résztvevők a csikung alapjaival ismerkedhetnek meg. A tanfolyamon átadott tudás rávezet az intelligens, testtudatos, harmonikus mozgásra, a test belső energiájának, (csijének) stimulálására. Nagy hangsúlyt kap a helyes légzés, a technikai kivitelezés, a helyes testtartás, a gerinc karbantartása és gyógyítása. A résztvevők megtanulják a helyesen kivitelezett alap- gerincmozdulatokat és azok kombinált formáit.

  Kérdésed van? Hívj bátran. 06706265707

  Az órák egymásra épülnek. Fokozatosan növelve a terhelést, a tüdőkapacitás, a hajlékonyság nő, az egyensúly érzék és az erőnlét javul.

  A csivel való tudatos munka:

  • növeli az energiaszintet,
  • az általános állóképességet, teherbírást.
  • érzelmi kiegyensúlyozottságot,
  • szellemi erőnlétet ad
  • csökkenti a fizikális és mentális feszültséget
  • megszabadít a testbe és tudatba mélyen beágyazott traumáktól, blokkoktól.

  A gyakorlatok jótékony hatással vannak:

  – a szervezet keringési rendszereire,
  – a hormonális és a nyirokrendszerre,
  – a mozgásszervi problémákra.

  Felgyorsítják a test öngyógyítási és regenerálódási folyamatait.

  A csikung gyakorlása ajánlott krónikus fáradtság, levertség, depresszió esetén is.

   Kérdésed van? Hívj bátran. 06706265707

   A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek.

   A résztvevők, könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapnak a csikung filozófiájának alapjaiba is.

   Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik lehetőség szerint mind a 8 alkalmon részt tudnak venni, ugyanis:

   – a tanfolyami bérlet kizárólag a tanfolyami órákra érvényes a tanfolyam idejére, az alkalmak hiányzás esetén is levonásra kerülnek a bérletből.

   – a tanfolyami bérletek a többi gyakorló órákra nem érvényesek. Hiányzás esetén az órák pótlására nem áll módunkban lehetőséget biztosítani.

   Minimum 12, maximum létszám 16 fő. A tanfolyam részvételi díja: 21 000 Ft

   Csak annak a jelentkezését tudom figyelembe venni, aki közvetlenül is megkeres, a fenti űrlap kitöltése után. A tanfolyami regisztráció csak a tanfolyam díjának befizetésével végleges.

   A tanfolyam díja utalható az Ízisz Jóga Egyesület számlájára vagy befizethető a stúdióban személyesen legkésőbb augusztus 20 -ig. Utaláskor számlázási címet vagy lakcímet kérnék szépen a közleménybe írni.

   Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank). A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

   Köszönettel, Lenkefi Mónika – jóga, csikung és meditációs oktató.

    Kérdésed van? Hívj bátran. 06706265707

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

    Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

    Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

     

    E-mail-cím: *

    (e-mail-címedet bizalmasan kezelem)