Barion Pixel

Teljesen Kezdő Jógatanfolyam Lenkefi Mónikával

2020. május 6-án szerdán 19.00 órától Teljesen Kezdő Jógatanfolyam (fókuszban a tartásjavítás és a gerinc karbantartása) indul Lenkefi Mónikával az Ízisz Jóga Stúdióban Békéscsabán. A tanfolyam 8 alkalmas, azaz 4 héten át, heti 2 alkalommal találkozunk hétfőnként és szerdánként 105 percre.

Az utolsó alkalom június 3 szerda – június 1-én, pünkösd hétfőn nem lesz óra.

Olyanok jelentkezését várom, akik gerinc problémákkal és hátfájással küzdenek, sokat ülnek, mégis nyitottak az újra, az életmód és szemléletváltásra, az akaraterő és a kitartás növelésére, a testi -lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállítására.

A tanfolyamon nagy hangsúlyt kap a helyes légzés, a technikai kivitelezés, a helyes testtartás, a gerinc karbantartása és gyógyítása. A résztvevők megtanulják a helyesen kivitelezett alap gerincmozdulatokat és azok kombinált formáit.

IGEN, szeretnék részt venni a tanfolyamon.

    A tanfolyam részvételi díja: 20 000 Ft

    A tanfolyamon résztvevők a tai chi, a qi gong alapjaival és a hatha jóga alap ászanáival ismerkedhetnek meg. A tanfolyamon átadott tudás rávezet az intelligens, testtudatos, harmonikus mozgásra, a test belső energiájának, (pránájának) a stimulálására.

    Az órák egymásra épülnek. Fokozatosan növelve a terhelést, a tüdőkapacitás, a hajlékonyság nő, az egyensúly érzék javul.

    A pránával való tudatos munka:

    • növeli az energiaszintet,
    • az általános állóképességet, teherbírást.
    • érzelmi kiegyensúlyozottságot,
    • szellemi erőnlétet ad.
    • csökkenti a fizikális és mentális feszültséget,
    • megszabadít a testbe és tudatba mélyen beágyazott traumáktól, blokkoktól.

    A gyakorlatok jótékony hatással vannak, a szervezet keringési rendszereire, a hormonális és a nyirokrendszerre, a mozgásszervi problémákra és felgyorsítják a test öngyógyítási és regenerálódási folyamatait, ajánlottak krónikus fáradtság, levertség, depresszió esetén is.

    A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek.

    Aki szeretne részt venni, kérem regisztráljon MOST, mert helyeink korlátozottak és nagyon gyorsan fogynak. Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik lehetőség szerint mind a 8 alkalmon részt tudnak venni.

    IGEN, szeretnék részt venni a tanfolyamon.

      A tanfolyami bérlet kizárólag a tanfolyami órákra érvényes a tanfolyam idejére, az alkalmak hiányzás esetén is levonásra kerülnek a bérletből. A tanfolyami bérletek a többi gyakorló órákra nem érvényesek. Hiányzás esetén az órák pótlására nem áll módunkban lehetőséget biztosítani.

      A tanfolyam maximum létszáma 20 fő.

      A tanfolyam részvételi díja: 20 000 Ft

      További információ – Lenkefi Mónika, oktató és tanfolyam vezetőnél kapható az alábbi elérhetőségeken.

      Telefon: +36706265707 –  Email: joga@iziszjoga.com

      Csak annak a jelentkezését tudom figyelembe venni, aki közvetlenül is megkeres a fenti elérhetőségeken. A tanfolyami regisztráció csak a tanfolyam díjának befizetésével végleges.

      A tanfolyam díja utalható az Ízisz Jóga Egyesület számlájára vagy befizethető a stúdióban személyesen legkésőbb 2020. április 22-ig. Utaláskor számlázási címet vagy lakcímet kérnék szépen a közleménybe írni.

      Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)

      A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

      Köszönettel, Lenkefi Mónika

      2 hozzászólás a(z) “Teljesen Kezdő Jógatanfolyam Lenkefi Mónikával”bejegyzéshez

      Vélemény? Hozzászólás?

      Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

      Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .