Kezdő hétvégi jógatanfolyam indul Gyulán az Ízisz Jóga Stúdióban

2021. október 15-én, pénteken 17.00 órától teljesen kezdő intenzív hétvégi jógatanfolyam indul a gyulai Ízisz Jóga Stúdióban. A tanfolyam 15 órás, 15-én pénteken 3, 16-án szombaton és 17-én vasárnap 6-6 órát dolgozunk, tanulunk, gyakorolunk, meditálunk együtt.

 • Péntek 17.00-20.00
 • Szombat 9.00-12-00 / 13.00-16.00
 • Vasárnap 9.00-12-00 / 13.00-16.00
 • Helyszín: Ízisz Jóga Stúdió, 5700 Gyula, Hétvezér u. 5.

Az intenzív hétvégi tanfolyam részvételi díja: 25000 Ft

Olyanok jelentkezését várom, akik még soha nem jógáztak vagy nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek, kedvelik a kihívásokat, nyitottak az újra, az életmód és szemléletváltásra, az akaraterő és a kitartás növelésére, a testi-lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállítására. A tanfolyamon résztvevők a jóga és a meditáció alapjaival ismerkedhetnek meg.

A tanfolyami helyeink nagyon gyorsan elfogynak, biztosítsd a helyed most. Kérlek, regisztrálj, töltsd ki az alábbi űrlapot.

  A tanfolyamon átadott tudás rávezet az intelligens, testtudatos, harmonikus mozgásra, a test belső energiájának, stimulálására. Nagy hangsúlyt kap a helyes légzés, a technikai kivitelezés, a helyes testtartás, a gerinc karbantartása és gyógyítása. A résztvevők megtanulják a helyesen kivitelezett alap- gerincmozdulatokat és azok kombinált formáit.Az órák egymásra épülnek. Fokozatosan növelve a terhelést, a tüdőkapacitás, a hajlékonyság nő, az egyensúly érzék és az erőnlét javul.

  A helyesen elsajátított jóga ászanák:

  • erősítik az immunrendszert
  • növelik az energiaszintet
  • erősítik az általános állóképességet, teherbírást
  • növelik az érzelmi kiegyensúlyozottságot
  • szellemi erőnlétet adnak
  • csökkentik a fizikális és mentális feszültséget
  • megszabadítanak a testbe és tudatba mélyen beágyazott traumáktól, blokkoktól

  A gyakorlatok jótékony hatással vannak a szervezet keringési rendszereire, a hormonális és a nyirokrendszerre, a mozgásszervi problémákra. Felgyorsítják a test öngyógyítási és regenerálódási folyamatait. A jóga gyakorlása ajánlott krónikus fáradtság, levertség, depresszió esetén is.

  A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek. A résztvevők, könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapnak a jóga filozófiájának alapjaiba is.

  Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik lehetőség szerint mind a 3 napon részt tudnak venni, ugyanis utólagos pótlásra nem lesz lehetőség.
  Minimum 12, maximum létszám 16 fő.

  Csak annak a jelentkezését tudom figyelembe venni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken. A tanfolyami regisztráció csak a tanfolyam díjának befizetésével végleges.

  A tanfolyam díja utalható, bankkártyával vagy személyesen is fizethető az Ízisz Jóga Egyesület számlájára vagy a stúdióban személyesen legkésőbb szeptember 30-ig. Utaláskor számlázási címet vagy lakcímet kérnénk a közleménybe írni.

  Köszönettel, Lenkefi Mónika, jóga, csikung és meditációs oktató, tanfolyam-vezető
  Telefon: +36706265707  Email: joga@iziszjoga.com.