Kezdő Csikung Tanfolyam Szolnokon

2021. szeptember 24-én, pénteken 17.00 órától teljesen kezdő intenzív hétvégi csikung tanfolyam indul a szolnoki Harmónia Házában, a békéscsabai Ízisz Jóga Stúdió alapítójának, Lenkefi Mónikának a szervezésében.  A tanfolyam 15 órás, pénteken 24-én 3, 25-én szombaton és 26-án vasárnap 6-6 órát dolgozunk, tanulunk, gyakorolunk, meditálunk együtt.

 • Péntek 17.00-20.00
 • Szombat 9.00-12-00 / 13.00-16.00
 • Vasárnap 9.00-12-00 / 13.00-16.00
 • Helyszín: Harmónia Háza, 5000 Szolnok Madách u. 2. (volt Matáv székház)

Az intenzív hétvégi tanfolyam részvételi díja: 35000 Ft

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 1. 15 óra intenzív hétvégi kezdő csikung oktatást a szolnoki Harmónia Házában
 2. A vadonatúj Online Kezdő Csikung Videós Tanfolyamunkat melyet a tanfolyam elvégzése után aktiválunk minden résztvevőnek
 3. Egy 4 alkalmas kezdő bérletet, ami 30 napig érvényes és bármelyik jógastúdiónkban vagy online óráinkon is felhasználható.
 4. Egy 45 perces jóga nidra vezetett meditációt pénteken este 20.30 órakor Lenkefi Mónikával
 5. Egy 45 perces hangtál meditáció szombaton este 16.30 órakor Lenkefi Péterrel és Mónikával

Olyanok jelentkezését várom, akik még soha nem gyakoroltak csikungot vagy nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek, kedvelik a kihívásokat, nyitottak az újra, az életmód és szemléletváltásra, az akaraterő és a kitartás növelésére, a testi-lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállítására. A tanfolyamon résztvevők a csikung alapjaival ismerkedhetnek meg.

A tanfolyami helyeink nagyon gyorsan elfogynak, biztosítsd a helyed most. Kérlek, regisztrálj, töltsd ki az alábbi űrlapot.

  A tanfolyamon átadott tudás rávezet az intelligens, testtudatos, harmonikus mozgásra, a test belső energiájának, (csijének) stimulálására. Nagy hangsúlyt kap a helyes légzés, a technikai kivitelezés, a helyes testtartás, a gerinc karbantartása és gyógyítása. A résztvevők megtanulják a helyesen kivitelezett alap- gerincmozdulatokat és azok kombinált formáit.Az órák egymásra épülnek. Fokozatosan növelve a terhelést, a tüdőkapacitás, a hajlékonyság nő, az egyensúly érzék és az erőnlét javul.

  A csivel való tudatos munka:

  • erősíti az immunrendszert
  • növeli az energiaszintet
  • erősíti az általános állóképességet, teherbírást
  • növeli az érzelmi kiegyensúlyozottságot
  • szellemi erőnlétet ad
  • csökkenti a fizikális és mentális feszültséget
  • megszabadít a testbe és tudatba mélyen beágyazott traumáktól, blokkoktól

  A gyakorlatok jótékony hatással vannak a szervezet keringési rendszereire, a hormonális és a nyirokrendszerre, a mozgásszervi problémákra. Felgyorsítják a test öngyógyítási és regenerálódási folyamatait. A csikung gyakorlása ajánlott krónikus fáradtság, levertség, depresszió esetén is.

  A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek. A résztvevők, könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapnak a csikung filozófiájának alapjaiba is.

  Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik lehetőség szerint mind a 3 napon részt tudnak venni, ugyanis utólagos pótlásra nem lesz lehetőség.

  Csak annak a jelentkezését tudjuk figyelembe venni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken. A tanfolyami regisztráció csak a tanfolyam díjának befizetésével végleges.

  Számlaszámunk: Ízisz Jóga Egyesület – Erste Bank – 11600006-00000000-42066787

  Fizetési határidő: 2021. szeptember 23.

  Utaláskor számlázási címet vagy lakcímet kérnénk a közleménybe írni.

  Köszönettel, Lenkefi Mónika, jóga, csikung és meditációs oktató, tanfolyam-vezető
  Telefon: +36706265707  Email: joga@iziszjoga.com.