Jógatanfolyam. Kezdőknek. Gyulán. Teljesen Kezdő Jógatanfolyam indul Gyulán az Ízisz Jóga Stúdióban

2020. március 13-án, pénteken teljesen kezdő jóga tanfolyam indul Gyulán az Ízisz Jóga Stúdió gyulai termében, a Hétvezér utca 5 sz. alatt. A tanfolyam 8 alkalmas, azaz 8 héten át, heti 1 alkalommal találkozunk minden pénteken 105 percre, 17.00 órakor.

Olyanok jelentkezését várom, akik még soha nem jógáztak, vagy nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek, kedvelik a kihívásokat, nyitottak az újra, az életmód és szemléletváltásra, az akaraterő és a kitartás növelésére, a testi -lelki egészségük, egyensúlyuk helyreállítására.

A tanfolyamon résztvevők a a tai chi, a qi gong alapjaival és a hatha jóga alap ászanáival ismerkedhetnek meg. A tanfolyamon átadott tudás rávezet az intelligens, testtudatos, harmonikus mozgásra, a test belső energiájának, (pránájának) a stimulálására. Nagy hangsúlyt kap a helyes légzés, a technikai kivitelezés, a helyes testtartás, a gerinc karbantartása és gyógyítása. A résztvevők megtanulják a helyesen kivitelezett alap gerincmozdulatokat és azok kombinált formáit.

“Hogy miért végeztem el a kezdő jógatanfolyamot az Ízisz Jóga Stúdióban? Mert egy reggel felébredtem azzal az éles gondolattal a fejemben, hogy nem érzem jól magam a bőrömben: itt fáj, ott fáj, amott fáj, szóval nekem jógáznom kell. Mivel az Ízisz Jóga Stúdióban oktatják a legmagasabb szinten a jógát Békéscsabán, a döntés nem volt nehéz: Teljesen Kezdő Jógatanfolyam Lenkefi Mónika vezetésével. És hajrá, hajrá: gyerünk, ide nekem a jógát és hatezer évet! Már nem fáj sehol sem. Sokkal jobban vagyok. Életem legjobb döntése volt.” – Kati, Békéscsaba

Szeretnél részt venni a tanfolyamon? Regisztrálj a 06706265707-es telefonszámon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot MOST.

Az órák egymásra épülnek. Fokozatosan növelve a terhelést, a tüdőkapacitás, a hajlékonyság nő, az egyensúly érzék javul.

A pránával való tudatos munka:

• növeli az energiaszintet,
• az általános állóképességet, teherbírást.
• érzelmi kiegyensúlyozottságot,
• szellemi erőnlétet ad.
• csökkenti a fizikális és mentális feszültséget,
• megszabadít a testbe és tudatba mélyen beágyazott traumáktól, blokkoktól.

A gyakorlatok jótékony hatással vannak: a szervezet keringési rendszereire, a hormonális és a nyirokrendszerre, a mozgásszervi problémákra.

Felgyorsítják a test öngyógyítási és regenerálódási folyamatait. A jóga gyakorlása ajánlott krónikus fáradtság, levertség, depresszió esetén is.

A tanfolyam alatt nem csak az órákra, a gyakorlásra, de a mindennapi életvitelre is alkalmazható, gyakorlatias, hasznos tippekkel, tanácsokkal szolgálunk, melyek szinte azonnali életminőség-javulást eredményezhetnek.

A résztvevők, könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapnak a hatha jóga filozófiájának alapjaiba is.

Szeretnél részt venni a tanfolyamon? Regisztrálj a 06706265707-es telefonszámon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot MOST.

Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik lehetőség szerint mind a 8 alkalmon részt tudnak venni, ugyanis:

A tanfolyami bérlet kizárólag a tanfolyami órákra érvényes a tanfolyam idejére, az alkalmak hiányzás esetén is levonásra kerülnek a bérletből.

A tanfolyami bérletek a többi gyakorló órákra nem érvényesek. Hiányzás esetén az órák pótlására nem áll módunkban lehetőséget biztosítani.

Minimum 12, maximum létszám 22 fő. A tanfolyam részvételi díja: 20 000 Ft

Csak annak a jelentkezését tudom figyelembe venni, aki közvetlenül is megkeres, privát üzenetben vagy a fenti elérhetőségeken. A tanfolyami regisztráció csak a tanfolyam díjának befizetésével végleges.

A tanfolyam díja utalható az Ízisz Jóga Egyesület számlájára legkésőbb március 1-ig.

Utaláskor számlázási címet vagy lakcímet kérnék szépen a közleménybe írni.

Az egyesület bankszámlaszáma: 11600006-00000000-42066787 ( Erste bank)

A regisztráláshoz teljes név, email cím, és telefonszám szükséges.

Szeretnél részt venni a tanfolyamon? Regisztrálj a 06706265707-es telefonszámon vagy töltsd ki az alábbi űrlapot MOST.

Köszönettel, Lenkefi Mónika, jógaoktató.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)