Jógaoktatók Kézikönyve

“Csodálatos, igényes kiadvány. Gratulálok.”
– Andrea, Komárom. 

Namaste,

Szívből köszönöm érdeklődésedet a Jógaoktatók kézikönyvével kapcsolatban. Őszintén szólva, a könyvet a szükségszerűség szülte.

2013-ban, amikor az első 200 órás jógaoktatói tanfolyamot tartottam, nem találtam olyan jógaoktatói kézikönyvet a magyar piacon, amit tanítványaimnak ajánlani tudtam volna.

Ezért végülis úgy döntöttem, írok egyet. A könyv jelenlegi 2018-as kiadása már a 3. javított kiadás és a 200-500 órás hatha jóga oktatói tanfolyamok segédletéül szolgál.

Igyekeztem minden olyan fontos elemet, filozófiai, elméleti és gyakorlati tudást beletenni, melyeket elengedhetetlennek tartok ahhoz, hogy egy jóga gyakorlóból sikeres jógaoktató válhasson.

Erre a linkre kattintva letölthetsz egy PDF dokumentumot ami tartalmazza a könyv tartalomjegyzékét, előszavát és az első fejezetet.

A könyvhöz írt előszavamat ITT tudod azonnal elolvasni.

A könyv tartalomjegyzékét ITT tudod azonnal megnézni.

A 390 oldalas, A4-es formátumú, kereskedelmi forgalomban nem kapható, alacsony példányszámban nyomtatott kézikönyv bevezető ára 12.900 Ft. A szállítás Magyarország egész területén ingyenes. 

“Köszönöm, a könyv megérkezett. Gyorsan belelapoztam és alig várom, hogy elkezdhessem.
– Brigitta, Balatonboglár

Jelenleg a könyvet kártyás fizetéssel és utalással lehet megrendelni. (Ha esetleg utánvéttel szeretnéd megrendelni küldj nekünk egy emailt a support@kezdojoga.hu címre). Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod a könyvet, kérlek kattints az alábbi gombra.

Megrendelem a kézikönyvet

Az utalási közleménybe a következőt kérném beírni: Jógaoktatók kézikönyve.

“Kedves Mónika. Örömmel kézhez kaptam tegnap a könyvet, hálás köszönet érte. Namaste.”  – Kata, Budapest”

A könyvet az összeg beérkezése után 24-72 órával tudom küldeni DPD futárszolgálattal, attól függően, hogy abban az adott pillantban van-e raktáron belőle. (mivel kis példányszámú szakkönyvről van szó, a nyomtatás 7 munkanapon belül készül el és ez késleltetheti a kiszállítást)

Támogatásodat megköszönve,

Namaste,

Lenkefi Mónika
jógaoktató
06706265707
support@kezdojoga.hu

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.


(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)