Jógaoktatók kézikönyve

Jógaoktatók Kézikönyve – NEM CSAK jógaóktatóknak

A Jógaoktatók Kézikönyve minden olyan filozófiai, elméleti és gyakorlati tudást tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy egy jóga gyakorlóból sikeres jógaoktató válhasson.

Hasznos olvasmány azoknak is akik nem feltétlenül szeretnének jógát oktatni, de szeretnének jobban megismerkedni a jóga elmélettel és gyakorlattal.

Megrendelem a kézikönyvet

Jógaoktatók kézikönyve

"Kedves Mónika! Köszönettel megérkezett a könyv. Gratulálni szeretnék a nagy és tartalmas munkához, az energiához, tudáshoz amit beletettél a könyvbe. Minden jót kívánok a továbbiakban is."  - Hajni, Budapest
"Csodálatos, igényes kiadvány. Gratulálok." - Andrea, Komárom. 

Szívből köszönöm érdeklődésedet a Jógaoktatók Kézikönyvével kapcsolatban. Őszintén szólva, a könyvet a szükségszerűség szülte. 6 évvel ezelőtt, 2013-ban, amikor az első 200 órás jógaoktatói tanfolyamot tartottam, nem találtam olyan jógaoktatói kézikönyvet a magyar piacon, amit tanítványaimnak ajánlani tudtam volna.

Ezért végülis úgy döntöttem, írok egyet. A könyv jelenlegi 2018-as kiadása már a 3. javított kiadás és a 200-500 órás hatha jóga oktatói tanfolyamok segédletéül szolgál.

Igyekeztem minden olyan fontos elemet, filozófiai, elméleti és gyakorlati tudást beletenni, melyeket elengedhetetlennek tartok ahhoz, hogy egy jóga gyakorlóból sikeres jógaoktató válhasson.

Megrendelem a kézikönyvet

Erre a linkre kattintva letölthetsz egy PDF dokumentumot ami tartalmazza a könyv tartalomjegyzékét, előszavát és az első fejezetet.

A könyvhöz írt előszavamat ITT tudod azonnal elolvasni.

A könyv teljes tartalomjegyzékét ITT tudod azonnal megnézni (az alábbi fotón egy részét olvashatod el).

A 390 oldalas, A4-es formátumú, kereskedelmi forgalomban nem kapható, alacsony példányszámban nyomtatott kézikönyv jelenlegi ára, 12000 Ft mely tartalmazza a szállítási költséget is.

Az árban benne foglaltatik 30 perc ingyenes Skype konzultáció Lenkefi Mónikával. Ha ezt igénybe szeretnéd venni, kérlek írj a support@kezdojoga.hu címre.

"Köszönöm, a könyv megérkezett. Gyorsan belelapoztam és alig várom, hogy elkezdhessem. - Brigitta, Balatonboglár

Jelenleg a könyvet átutalással lehet megrendelni.

Megrendelem a kézikönyvet

Az utalási közleménybe a következőt kérném beírni: Jógaoktatók Kézikönyve.

"Kedves Mónika. Örömmel kézhez kaptam tegnap a könyvet, hálás köszönet érte. Namaste." - Kata, Budapest"

A könyvet az összeg beérkezése után tudom küldeni DPD futárszolgálattal.

Támogatásodat megköszönve,

Namaste,

Lenkefi Mónika
jógaoktató
support@kezdojoga.hu

Megrendelem a kézikönyvet

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)