Jógaoktatók Kézikönyve – 390 oldal filozófiai, elméleti és gyakorlati tudás – nem csak – jógaoktatóknak.

Jógaoktatók kézikönyveEgy teljesen hiánypótló kiadvány, mely segít abban, hogyan válj Te is jógagyakorlóból, sikeres jógaoktatóvá. Hasznos olvasmány azoknak is akik nem feltétlenül szeretnének jógát oktatni, de szeretnének jobban megismerkedni a jóga elmélettel és gyakorlattal.

 

Szívből köszönöm érdeklődésedet a Jógaoktatók Kézikönyvével kapcsolatban.

Őszintén szólva, a könyvet a szükségszerűség szülte. 6 évvel ezelőtt, 2013-ban, amikor az első 200 órás jógaoktatói tanfolyamot tartottam, nem találtam olyan jógaoktatói kézikönyvet a magyar piacon, amit tanítványaimnak ajánlani tudtam volna.

Ezért végülis úgy döntöttem, írok egyet. A könyv jelenlegi 2018-as kiadása már a 3. javított kiadás és a 200-500 órás hatha jóga oktatói tanfolyamok segédletéül szolgál.

Igyekeztem minden olyan fontos elemet, filozófiai, elméleti és gyakorlati tudást beletenni, melyeket elengedhetetlennek tartok ahhoz, hogy egy jóga gyakorlóból sikeres jógaoktató válhasson.

A 390 oldalas, A4-es formátumú, kereskedelmi forgalomban nem kapható, alacsony példányszámban nyomtatott kézikönyv jelenlegi ára, 13000 Ft mely tartalmazza a szállítási költséget is.

Megrendelem a kézikönyvet

 

Erre a linkre kattintva letölthetsz egy PDF dokumentumot ami tartalmazza a könyv tartalomjegyzékét, előszavát és az első fejezetet.

A könyvhöz írt előszavamat ITT olvashatod el. 

A könyv teljes tartalomjegyzékét ITT tekintheted meg. (az alábbi fotón egy részét láthatod).

Megrendelem a kézikönyvet

 

"Kedves Mónika! Köszönettel megérkezett a könyv. Gratulálni szeretnék a nagy és tartalmas munkához, az energiához, tudáshoz amit beletettél a könyvbe. Minden jót kívánok a továbbiakban is."  - Hajni, Budapest
"Már a könyv felénél járok. Elképesztően hiánypótló az anyag. A magyar piacon nincs még egy ilyen alaposan megírt oktató könyv. Kezdő és haladó jógaoktatóknak és jógagyakorlóknak is mindenképpen nagyon ajánlom.  - Brigitta, Balatonboglár
"Kedves Mónika. Örömmel kézhez kaptam tegnap a könyvet, hálás köszönet érte. Namaste." - Kata, Budapest"