Általános szerződési feltételek

FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK

Üdvözlünk az oldalunkon. Ha folytatod a böngészést és használod ezt a weboldalt, az azt jelenti, hogy elfogadod a használati feltételeinket. Ennek jegyében az KezdőJóga.hu felhasználójaként egyetértesz a következő szabályokkal, és aláveted magad a felhasználói feltételeknek, amelyek a titoktartási szabályzatunkkal együtt meghatározzák a veled való kapcsolatunk részleteit ezen az oldalon. Ha e feltételek bármely részével nem értesz egyet, arra kérünk, ne használd a weboldalunkat.

A “weboldal”, a “minket” vagy a “mi” kifejezések a weboldal tulajdonosára utalnak. A “felhasználó” kifejezés az oldal látogatóit takarja az alábbiakban.

A weboldal üzemeltetője:

Lenkefi Mónika Krisztina Egyéni Vállalkozó E.V.
A vállalkozás címe: 5600 Békéscsaba Kastély u. 52/4
Ügyfélszolgálat: support@kezdojoga.hu
Telefon: +36 70 633 66 60
Web: kezdojoga.hu

Ízisz Jóga Regionális Közhasznú Egyesület
Az egyesület címe: 5600 Békéscsaba Bajza u. 15.
Ügyfélszolgálat: joga@iziszjoga.com
Telefon: +36 70 626 5707
Web: iziszjoga.com

A weboldal használata az alábbi feltételek alapján történik:

  • A weboldal lapjainak tartalma kizárólag a felhasználó általános tájékoztatását és a használatot segíti. Értesítés nélkül megváltoztatható.
  • A felhasználó teljes mértékben saját felelősségére használja a weboldalon található információkat és anyagokat, amikért nem vállalunk felelősséget. A felhasználó saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bármely termék, szolgáltatás vagy információ, ami a weboldalon elérhető, megfelel a saját elvárásainak.
  • Ez a weboldal olyan anyagokat tartalmaz, amelyek sajátjaink vagy engedéllyel rendelkezünk azok használatához. Ez magában foglalja – de nem kizárólagosan – a tervezést, a kivitelezést, a kinézetet, a megjelenést és a grafikát. Ezek reprodukciója tilos, hacsak nem kifejezett engedéllyel történik.
  • A weboldal nem hiteles vagy rendeltetésszerű használata feljelentéshez és/vagy büntetőjogi felelősségre vonáshoz vezethet.
  • A weboldalon külső hivatkozások, más weboldalakra mutató linkek is előfordulhatnak. Ezek a linkek a felhasználók kényelmét szolgálják és további információt nyújtanak, ugyanakkor nem jelentik azt, hogy mi egyetértünk e hivatkozott weboldalak tartalmával. Nem vállalunk felelősséget azokat illetően.
  • A felhasználó beleegyezik, hogy nem tölt fel illegális tartalmakat weboldalunkra, és figyelmezteti a KezdoJoga.hu tulajdonosait, üzemeltetőit, ha észreveszi, hogy mások ezt teszik.

Számlázás és fizetés:

1. Az KezdoJoga.hu oldalon az alábbi fizetési lehetőségek biztosítottak:

1. Bankkártyás fizetés

a, Online bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

b, Online bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerén keresztül. A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.

Online bankkártyás fizetés esetében megvalósuló adattovábbítás

Tájékoztatjuk Önt, hogy a SimplePay online bankkártyás fizetési mód használata esetében Lenkefi Mónika Krisztina e.v. (székhelye: 5600 Békéscsaba, Kastély u. 52/4.) adatkezelő által a https://kezdojoga.hu weboldal felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.), mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: megrendelő neve, telefonszáma, e-mail-címe, számlázási címe.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi weboldalon tekinthető meg:
SimplePay vásárlói általános felhasználási feltételek

2. Átutalás

Banki átutalással az üzemeltető cég (Ízisz Jóga Regionális Közhasznú Egyesület) bankszámlájára.

A szolgáltatásokért fizetendő díjak összege a weboldalon az adott szolgáltatás megnevezésénél érhetők el. A megjelölt összegek tartalmazzák a mindenkor hatályos általános forgalmi adót is.

Szolgáltató a díjfizetésről elektronikus számlát állít ki. Felhasználó a szolgáltatás megrendelésével papír alapú számla iránti igényéről kifejezetten lemond.