Általános szerződési feltételek

FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK

Üdvözlünk az oldalunkon. Ha folytatod a böngészést és használod ezt a weboldalt, az azt jelenti, hogy elfogadod a használati feltételeinket. Ennek jegyében az KezdőJóga.hu felhasználójaként egyetértesz a következő szabályokkal, és aláveted magad a felhasználói feltételeknek, amelyek a titoktartási szabályzatunkkal együtt meghatározzák a veled való kapcsolatunk részleteit ezen az oldalon. Ha e feltételek bármely részével nem értesz egyet, arra kérünk, ne használd a weboldalunkat.

A “weboldal”, a “minket” vagy a “mi” kifejezések a weboldal tulajdonosára utalnak. A “felhasználó” kifejezés az oldal látogatóit takarja az alábbiakban.

A weboldal üzemeltetője:

Lenkefi Mónika Krisztina Egyéni Vállalkozó E.V.
A vállalkozás címe: 5600 Békéscsaba Kastély u. 52/4
Ügyfélszolgálat: support@kezdojoga.hu
Telefon: +36 70 633 66 60
Web: kezdojoga.hu

Ízisz Jóga Regionális Közhasznú Egyesület
Az egyesület címe: 5600 Békéscsaba Bajza u. 15.
Ügyfélszolgálat: joga@iziszjoga.com
Telefon: +36 70 626 5707
Web: iziszjoga.com

A weboldal használata az alábbi feltételek alapján történik:

  • A weboldal lapjainak tartalma kizárólag a felhasználó általános tájékoztatását és a használatot segíti. Értesítés nélkül megváltoztatható.
  • A felhasználó teljes mértékben saját felelősségére használja a weboldalon található információkat és anyagokat, amikért nem vállalunk felelősséget. A felhasználó saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bármely termék, szolgáltatás vagy információ, ami a weboldalon elérhető, megfelel a saját elvárásainak.
  • Ez a weboldal olyan anyagokat tartalmaz, amelyek sajátjaink vagy engedéllyel rendelkezünk azok használatához. Ez magában foglalja – de nem kizárólagosan – a tervezést, a kivitelezést, a kinézetet, a megjelenést és a grafikát. Ezek reprodukciója tilos, hacsak nem kifejezett engedéllyel történik.
  • A weboldal nem hiteles vagy rendeltetésszerű használata feljelentéshez és/vagy büntetőjogi felelősségre vonáshoz vezethet.
  • A weboldalon külső hivatkozások, más weboldalakra mutató linkek is előfordulhatnak. Ezek a linkek a felhasználók kényelmét szolgálják és további információt nyújtanak, ugyanakkor nem jelentik azt, hogy mi egyetértünk e hivatkozott weboldalak tartalmával. Nem vállalunk felelősséget azokat illetően.
  • A felhasználó beleegyezik, hogy nem tölt fel illegális tartalmakat weboldalunkra, és figyelmezteti a KezdoJoga.hu tulajdonosait, üzemeltetőit, ha észreveszi, hogy mások ezt teszik.

Számlázás és fizetés:

1. Az KezdoJoga.hu oldalon az alábbi fizetési lehetőségek biztosítottak:

1. Bankkártyás fizetés

a, Online bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

b, Online bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerén keresztül. A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.

Online bankkártyás fizetés esetében megvalósuló adattovábbítás

Tájékoztatjuk Önt, hogy a SimplePay online bankkártyás fizetési mód használata esetében Lenkefi Mónika Krisztina e.v. (székhelye: 5600 Békéscsaba, Kastély u. 52/4.) adatkezelő által a https://kezdojoga.hu weboldal felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.), mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: megrendelő neve, telefonszáma, e-mail-címe, számlázási címe.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi weboldalon tekinthető meg:
SimplePay vásárlói általános felhasználási feltételek

2. Átutalás

Banki átutalással az üzemeltető cég (Ízisz Jóga Regionális Közhasznú Egyesület) bankszámlájára.

A szolgáltatásokért fizetendő díjak összege a weboldalon az adott szolgáltatás megnevezésénél érhetők el. A megjelölt összegek tartalmazzák a mindenkor hatályos általános forgalmi adót is.

Szolgáltató a díjfizetésről elektronikus számlát állít ki. Felhasználó a szolgáltatás megrendelésével papír alapú számla iránti igényéről kifejezetten lemond.

 

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)