Őszi jógatábor kezdőknek és újrakezdőknek: feltöltődés, pihenés és sok-sok nevetés az Erdőspusztai Club Hotelben

"Kedves Mónika! Telve energiával, életkedvvel jöttem haza, és csak azért kicsit szomorkodva, mert szívesen maradtam volna még.  Októberben menni fogok újra, és nagyon örülnénk, ha Erdőspusztán lenne a tábor. A többesszám azt jelzi, hogy a barátom is velem tart. Nagyon boldog vagyok, hogy együtt lehettünk! A csapat is szuper volt, remélem az őszi elvonuláson újra minél többen együtt leszünk!" - Gabi, Miskolc

Jóga kezdőknek és újrakezdőknek Lenkefi Mónikával és a békéscsabai Ízisz Jóga Stúdió oktatóival: 2019. október 18 és 21 között.  

A férőhelyek száma korlátozott – összesen 38 helyünk van aktív jógázók számára – épp ezért a helyek hamar elfogynak, így érdemes előre foglalni (kísérőket ezen a létszámon felül is tudunk fogadni) 

Idén ősszel is várunk szeretettel minden jógázni, tisztulni, feltöltődni kikapcsolódni vágyót szokásos elvonulásunkra.

A helyszín: 

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig néhány kilométerre, mégis távol a nagyváros zajától, egy vadregényes fenyőerdő közepén, a természet lágy ölén, festői szépségű természeti környezetben található.

A szálloda a passzív és az aktív pihenésre egyaránt kiválóan alkalmas. A club hotel 12 hektáros lovas tanyáján az érdeklődőket színes lovas programok várják. A természet kedvelői több kilométeres gyalogtúrákat, vagy izgalmas kerékpáros kirándulásokat is tehetnek az Erdőspuszta területén vagy a közeli Arborétumban.

"Kedves Mónika, hálás vagyok, hogy részese lehettem az általad szervezett színvonalas jógatábornak. Elméleti, gyakorlati felkészültséged káprázatos volt számomra. Sokat tanultam, amit igyekszem a jógagyakorláskor alkalmazni." - Piroska, Nyíregyháza

A hotel wellness és szabadidős szolgáltatásaival, a lovas tanya színes fakultatív és szabadidős programjaival méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának.

Jelentkezési határidő és a részvételi díj befizetésének a határideje 2019. szeptember 15.

Helyedet az alábbi űrlap kitöltésével és a teljes részvételi díj befizetésével tudod biztosítani.  

A részvételi díjat kérjük az Ízisz Jóga Egyesület számlájára utalni:
11600006-00000000-42066787 (ERSTE BANK)

Elhelyezés: 2 ágyas szállodai szobákban vagy vendégházakban.

Program: jóga kezdőknek és újrakezdőknek Lenkefi Mónikával és a békéscsabai Ízisz Jóga Stúdió oktatóival – 6×2 óra foglalkozás, reggeli és délutáni gyakorlások, összesen 12 óra jógázás.

 • ászanák (pózok)
 • pranayama (légzőgyakorlatok)
 • mantrameditáció
 • hangtálmasszázs
 • tisztító gyakorlatsorok

Szabad programként választható:

  • jóga nidra
  • selyem mandala festés (anyag költség hozzájárulással)
  • házi mozi-filmvetítés,
  • 2 hajnali kundalini meditáció (a reggeli gyakorlások előtt)

Utazás: egyénileg

Ellátás: félpanziós büfé reggeli és svédasztalos vacsora, igény szerint vegetáriánus és vegán étrenddel.

Időpont: 2019. október 18-21 4 nap / 3 éjszaka.

Indulás 18-án reggel. Hazaérkezés 21-én délután/este.

 Részvételi díj: 70000 -75000 Ft/fő 3 éjszakára 

(egyágyas felár 4000 Ft/éjszaka)

"Minden nagyon kerek volt. A szervezés az oktatás, az ellátás és a csapat. Sokat nevettünk, ismerkedtünk. Móni profizmusa és odaadása minden alkalommal alázatra késztet azzal szemben amit éppen csinálok. Jó helyre járok gyakorolni. A tábor után kisimultam kívül-belül." - Marcsi, Győr

Az ár magában foglalja a szállást, a reggelit, vacsorát, a jógaoktatás és a tábor külön programjainak a díját is. Az árban benne foglaltatik a szálloda wellness részlegének használata is. Az ár nem tartalmazza az útiköltséget és a 400,-Ft /felnőtt/éj idegenforgalmi adót (18 éves kortól fizetendő).

Jelentkezési határidő és a részvételi díj befizetésének a határideje 2019. szeptember 15.

Helyedet az alábbi űrlap kitöltésével és a teljes részvételi díj befizetésével tudod biztosítani.  

A részvételi díjat kérjük az Ízisz Jóga Egyesület számlájára utalni:
11600006-00000000-42066787 (ERSTE BANK)

Találkozunk a táborban.

Lenkefi Mónika és a KezdoJoga.hu csapata

További információ:
+36.70.626.57.07 vagy support@kezdojoga.hu

Kedves Móni! Nagyon vártam az elvonulásunkat (soha nem vettem részt hasonlóban) és minden elképzelésemet felülmúlta. Tökéletes volt már a helyszín kiválasztása is. A park az erdő csendje, reggel a madarak és a tehenek távoli hangjai hozzájárultak a harmónia megteremtéséhez. 

Az igazi varázslatot azonban Te valósítottad meg. Nem kis létszámmal voltunk jelen, mégis úgy tudtál mindent levezényelni, hogy mindenki végig érezte személyes, támogató hozzáállásodat.A jóga területén én személy szerint sok új területtel ismerkedtem meg. 

A kundalini az állóképesség javításán felül a kitartásra is tökéletesen ösztökéli az embert. Azt hiszem a helyi kundalini órákra is megpróbálok néha eljutni. Nagy élmény volt a részvétel. A te szellemi  és tökéletes mozgáskultúrád, bízom benne, hogy engem is spirituális fejlődésre és szorgalmas gyakorlása ösztökél. Köszönöm Neked és az egész stábnak a gondoskodó, segítő közreműködését.Tervezem az őszi táboron is a részvételt. - Erzsi, Budapest

“Kedves Móni! Mit is mondhatnék a jógatáborról, hogy minden élményemet egybe foglalhassam? Röviden: az ételek egészségesek voltak, a levegő és a környezet tiszta volt, a résztvevők felét nem ismertem a tábor előtt, mégis úgy éreztem, mintha a barátaimmal lettem volna. 

Azt már nem is említve, hogy a tábor előtt hetekig tartó derékfájásom Móninak, a “csodakrémmek” és az ászanáknak köszönhetően két nap alatt megszűnt! Mindent köszönünk.“ - Kata, Gyula és Indigó, Békéscsaba
“Szia Mónika. Röviden: nagyon egyben volt minden. Csodálatos hétvége volt: a gyakorlatok, a hangfürdő, a meseterápia és még sorolhatnám. Nagyon- nagyon hálás vagyok nektek. Ahogy csak lehetőségem van, minden rendezvényeteken ott vagyok. Millió puszi és ölelés.“ - Etus, Békéscsaba
Kedves Mónika! Eltelt egy pár nap és örömmel gondolok vissza a táborra, nagyon jól éreztem magam. A programok összeállítása tetszett - nem volt sok, nem volt kevés - jó volt bepillantani a meseterápia rejtelmeibe, élmény volt a hangfürdő, és jó volt más jógairányzatot megismerni. 

Új lendületet és lelkesedést adtál a gyakorláshoz amit köszönök. Azt gondolom nincsenek véletlenek hogy épp az általad meghirdetett táborba jelentkeztem. Örülök hogy találkoztunk és kívánom még sok tanítványod legyen akik hozzád hasonló elhivatottsággal gyakorolják és tanítják a jógát. Minden jót és köszönöm ezt az élménydús hétvégét.- Éva, Veszprém
Kedves Móni, 

Én már azóta szeretnék Neked visszajelzést küldeni, mióta eljöttünk a táborból csak hát a hétköznapok 'berántottak'. Mi Tesókámmal már régóta terveztük, hogy megismerkedünk egy kicsit a jógával, de eddig semmilyen 'kényszerítő' erő nem terelt minket a jóga felé. Nekem kb. egy hónapja lepukkant a nyakam, kórház, infúzió stb. 

Elég nagy lecke volt, hogy egy picit figyeljek már jobban oda magamra. És ekkor határoztam el, hogy s.o.s keresek egy tábort és mindenképpen viszem az ikertesómat is. Azért szerettem volna tábort kereseni, hogy egy picit ki tudjunk szakadni a mindennapi mókuskerékből. Nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hogy Téged találtunk meg! 

A tábor fantasztikus volt! 

Igazából ahogy Te is kérted, nem mentünk túl nagy elvárásokkal, csak hagytuk magunkat, hogy megtörténjenek velünk a dolgok. És csodák-csodájára meg is történtek. Annyira jó kis közeg volt ott, köszönhetően ez főképp Neked, de az összeszokott békéscsabai csapatnak is! Nagyon jó volt a társaság, abszolút nyitott, befogadó és pozitív! 

Ami nagyon érdekes, hogy közben annyira kikapcsolt az agyam, hogy igazából nem is nagyon gondolkodtam azon, hogy milyen is a tábor. Mikor hazajöttünk, akkor éreztem azt, mintha egy másik dimenzióból érkeztünk volna haza.Kellett is jó pár nap, mire vissza tudtam zökkenni a napi teendők közé. 

Nagyon jó volt, hogy többféle jóga stílusból kaptunk izelítőt! De ami valóban egy üzenet volt számomra, az nem a jóga fizikális része volt elsősorban, hanem a befelé fordulás, a lecsendesedés, a nyugalom felé való törekvés. 

Egyértelmű, hogy ezek a dolgok szorosan összefüggnek a fizikai valónkkal és gyakorlás nélkül nem megy. De most már, hogy ezt megtapasztaltuk, nem fogjuk elengedni a lehetőséget és megpróbálunk elindulni azon az úton, amibe bepillantást engedtél ebben a néhány napban. 

Remélem, hogy itt a lakóhelyünk közelében is tudunk majd találni egy olyan helyet, ahova jó lesz lejárni gyakorolni és elsajátítani a kezdő lépéseket. Nagyon köszönjük mindazt a pozitív energiát amit kaptunk a tábor során! Mindenképpen tervezzük, hogy a következő táborba is megyünk! Üdvözlettel. - Zsuzsi, Budapest
Kedves Mónika! Először is köszönöm szépen, hogy lehetőséget biztosítottál nekem is a részvételre. Nagyon készültem a táborra és örülök, hogy elmentem mert nagyon jó volt. Sok pozitív élménnyel jöttem haza. Nagyon tetszett a szellemi felkészültséged is, és a profizmusod. 

Mindvégig érezhető volt, hogy igazán szívvel-lélekkel csináltad végig a tábort.Külön köszönet a csodálatos helyszín választásért, ami igazi kikapcsolódást és feltöltődést jelentett. 

Nagyon tetszett és jó érzés volt, hogy a békéscsabai "lányaid" kedvesek és segítőkészek voltak felénk, akiknek ezek a gyakorlatok újak voltak. Kívánok neked további jó munkát, és nagyon jó egészséget az egész családoddal együtt. Szeretetteljes üdvözlettel... “ - Magdolna, Gyomaendrőd

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)