Barion Pixel

Rólunk

Lenkefi Mónika vagyok. Jóga, csikung és meditációs oktató.

Már fiatal gyerekkorom óta jógázom. A jóga egy hosszabb kihagyás után 2001-ben tért vissza az életembe Ausztráliában töltött éveim alatt. Azóta gyakorlom rendszeresen. Eleinte ashtanga és power jógát gyakoroltam több nagyszerű oktató segítségével, majd néhány évvel később áttértem a synergy és calligraphy jóga stílusokra. Két évvel ezelőtt alakítottam ki saját, prana jóga stílusomat.

Az alap jóga oktatói tanfolyamot 2006-ban a Samadhi Yogánál (ma Jivamukti Yoga) Katie Manistas (tanárai Simon Low, David Life és Sharon Gannon) vezetése alatt végeztem és azóta számos más tanfolyamon is részt vettem.

Tanultam többek között Donna Farhitól, Remete Sándortól, Alanna Kaivalyától, Sean Corn-tól és Yogeswari-tól. Kancho Cameron Shayne-től, akinek a Budokon Jóga oktatói tréningjét és Manju Jois-tól akinek az I. ashtanga jóga oktatói tréningjét is elvégeztem. Master ZhenHua Yang-nál végeztem el az I. és a II. Callygraphy Jóga oktatói tanfolyamokat.

Képzett kismama és baba-mama jóga oktató vagyok, valamint a Rainbow Kids Yoga tréningjén gyerekjóga oktatói minősítést is szereztem.

A legnagyobb hatással azonban az ausztrál Yoga Synergy iskola társalapítója , Simon Borg- Olivier elhivatottsága, energiája, tudása és jóga iránti szenvedélye volt és van rám.

Több mint két évig gyakoroltam vele rendszeresen, elvégeztem a gyakorlati jóga anatómia és fiziológia tanfolyamát is. Simon Ausztráliában az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb jógaoktatók egyike, de nemzetközileg is elismert szaktekintélynek számít.

Szerencsésnek érzem magam, hogy tanulhattam és a mai napig rendszeresen tanulhatok tőle, és hogy az ő személyes hozzájárulásával Magyarországon elsőként közvetíthetem azt a gyakorlati jóga anatómia és fiziológia tudást, amit a több mint 35 éves gyakorlói és oktatói tapasztalata alatt szerzett.