Gyakran Ismétlődő Technikai Kérdések

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek nektek eligazodni az oldal, a videók és megrendelések technikai világában.

Alább találtok majd sok-sok kérdést, melyeket úgy próbáltam megválaszolni, hogy könnyedén meg tudjátok oldani a rátok vonatkozó problémát.

Ha kérdésetek van, kérem írjatok nekem a support@kezdojoga.hu címre.

0. És egyben legfontosabb kérdés, és a részletes válaszom: Feliratkoztam az ingyenes hírleveledre, de nem kaptam meg. Mit tegyek? 

Válasz:

Ha feliratkozás után 5-10 perccel, mégsem találod az első emailemet az inboxodban (vagyis nem érkezik meg), akkor a következőket kell tenned:

Ha Gmail.com-os (vagy Yahoo-s, Hotmail-es) email címed van, és nincs az emailem az Elsődleges email fiókodban 5-10 perccel a feliratkozás után, akkor keresd a Promóciós fiókban és vidd át az Elsődleges fiókba, így majd minden további hírlevél odakerül.

Ha ott sem találod, akkor nézd meg a Spam fiókban. Ha ott sincs akkor, minden valószínűség szerint elgépelted az email címedet (hidd el ez nagyon sok emberrel előfordul, még velem is), vagy már korábban feliratkoztál és nem emlékszel rá. (hidd el ez is nagyon sok emberrel előfordul).

Ebben az esetben azt javaslom, hogy keress rá az emailjeimre az inboxodban, esetleg iratkozz le és iratkozz fel újra.

Ha Freemail-es (vagy Vipmail-es, Citromail-es vagy Gmail.hu-s) email címed van, akkor egy picit bajban vagyunk, ugyanis ezek a magyar email szolgáltatók nagyon nehezen engedik be az ilyen jellegű emaileket, és az esetek nagy részében az emailek a spam fiókban kötnek ki. Először ott nézd meg őket.

Ha ott sincs azt javaslom, készíts magadnak egy Gmail fiókot és iratkozz fel az új címeddel újra.

Ha úgy gondolod, hogy nem volt sikeres a feliratkozásod és szeretnél újra feliratkozni akkor kattints a következő linkre: https://kezdojoga.hu/hirlevel/

  1. Megrendeltem az online kezdő jógatanfolyamot átutalással. Hova kell utaljam az összeget és hogyan tudok bejelentkezni a fiókomba?

Válasz – 1: Az utalási adatokat megtalálja a díjbekérőben, amit közvetlenül a megrendelés után emailben kapott meg tőlünk. Bank neve: Erste Bank – Bankszámlaszám: 11600006-00000000-81427004.

Válasz – 2: Banki átutalás esetén tagságát az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után aktiváljuk. Amint megkapja tőlünk számláját a Szamlazz.hu-n keresztül, fiókja aktívvá válik. Ez több napot is igénybe vehet, attól függően mennyi időt tesz ki az utalás bankok közötti jóváírása.

  • Belépési linkje: https://kezdojoga.hu/fiokom/
  • Felhasználóneve: a megrendeléskor megadott email címe
  • Jelszava: a megrendeléskor megadott jelszava (jelszavához nem férünk hozzá)

A tanfolyam megtekintéséhez (bejelentkezés után) kattintson a felső menüben található “ONLINE KEZDŐ JÓGATANFOLYAM” menüpontra, vagy kattintson a következő linkre: ONLINE KEZDŐ JÓGATANFOLYAM

2.  Megrendeltem az Online Kezdő Jógatanfolyamot kártyás fizetéssel (Barionnal). Hogyan tudok bejelentkezni a fiókomba?

Válasz:  Amennyiben Ön online kezdő jógatanfolyam tagságot rendelt bankkártyás fizetéssel, azt a kifizetéssel egyidejűleg automatikusan aktiváltuk.

  • Belépési linkje: https://kezdojoga.hu/fiokom/
  • Felhasználóneve: a megrendeléskor megadott email címe
  • Jelszava: a megrendeléskor megadott jelszava (jelszavához nem férünk hozzá)

A tanfolyam megtekintéséhez (bejelentkezés után) kattintson a felső menüben található “ONLINE KEZDŐ JÓGATANFOLYAM” menüpontra, vagy kattintson a következő linkre: ONLINE KEZDŐ JÓGATANFOLYAM

3. Megrendeltem a Jógaoktatók Kézikönyvét kártyás fizetéssel (Barionnal). Mikor kapom meg a könyvet? 

Válasz: A könyvet az összeg beérkezése után 24-72 órával küldjük DPD futárszolgálattal, attól függően, hogy abban az adott pillantban van-e raktáron belőle. (mivel kis példányszámú szakkönyvről van szó, a nyomtatás 7 munkanapon belül készül el és ez késleltetheti a kiszállítást)

4. Megrendeltem a Jógaoktatók Kézikönyvét banki átutalással. Mikor kapom meg a könyvet? 

Válasz: A könyvet az összeg beérkezése után 24-72 órával küldjük DPD futárszolgálattal, attól függően, hogy abban az adott pillantban van-e raktáron belőle. (mivel kis példányszámú szakkönyvről van szó, a nyomtatás 7 munkanapon belül készül el és ez késleltetheti a kiszállítást)

5. A videó nem indul el az oldalon (számítógépen, vagy mobilon). Mit csináljak?

Válasz: Először is nyugodj meg, mély levegő, a jó hír az, hogy a videóink tökéletesen működnek és minden valószínűséggel a probléma nálad lesz lokálisan. Ha a videót telefonon szeretnéd nézni és csak félig látható, akkor kapcsold be a telefonon a képelforgatás funkciót, majd forgasd el a telefont 90 fokkal és akkor a teljes videó látható lesz.

Ha a videót számítógépen nézed és ott nem indul el, akkor a következőket javaslom.

1. Zárj be minden böngésző ablakot.
2. Kapcsold ki a gépedet.
3. Kapcsold ki a modemet.
4. Várj 5 percet.
5. Kapcsold be a modemet.
6. Kapcsold be a gépedet.
7. Nyiss új böngésző ablakot.
8. Töröld az összes internet történetet a böngésződből.
9. Töltsd be a kezdojoga.hu oldalt még egyszer.
10. Az tőlem kapott emailből navigálj a videós lecke oldalra.

Ha mindez nem hozna eredményt, akkor próbáld meg a fenti folyamatot, egy másik tipusú böngészővel. (Bing, Firefox, Torch, Brave)

6. Azt hittem a hírlevélre feliratkozva ingyenesen kapom a videókat, de most összezavarodtam. Kell fizetni a videókért vagy sem?

Válasz : A hírlevél sorozathoz tartozó videók valóban ingyenesen használhatóak.

Erre itt tudsz feliratkozni:  https://kezdojoga.hu/hirlevel/  (közel 30 ingyenes videó)

Illetve feliratkozás nélkül nézheted végig az összes régebbi gyakorló videómat itt:

https://kezdojoga.hu/videok/ (6 db közel egy órás gyakorló videó)

Az Online Kezdő Jógatanfolyam  viszont fizetős:

https://kezdojoga.hu/online-kezdo-jogatanfolyam/ (több mint 8 óra videós jógaoktatás)

7. A Jógaoktatók Kézikönyvét utánvéttel szeretném megrendelni. Mi ennek a menete?

Válasz:  Légyszíves menj végig a megrendelési folyamaton újra, ezen az oldalon és a megrendelés végén válaszd az utalást.

https://kezdojoga.hu/jogaoktatok-kezikonyve/

Így bekerülsz a rendszerünkbe és mindez megkönnyíti nekünk a megrendelés feldolgozását. Ha leadtad a megrendelést, küldj egy emailt nekünk a support@kezdojoga.hu címre.

Amint a megrendelést megkaptuk, küldjük a könyvet utánvéttel.

Az utánvétes megrendelés extra költséggel jár, ami 1000 Ft.

Tehát amit a futárnak majd fizetned kell a könyv vételára plusz 1000 Ft.

8. Utalni szeretném a vételárat, de nem találom a bankszámlaszámodat. Elküldenéd nekem?

Válasz: A megrendelés leadása után kapnod kellett egy Díjbekérő emailt tőlem. A csatolt díjbekérőben megtalálod a bankszámlaszámomat. Ha esetleg mégsem lenne meg, akkor légyszíves ide utalj:

Lenkefi Mónika Krisztina EV. – Erste Bank – 11600006-00000000-81427004

9. Szeretném letölteni a videókat a számítógépemre, lehetséges ez? 

Válasz: A videókat NEM LEHET letölteni a számítógépedre. A kapott emaileken keresztül éred el őket a honlapon, vagy a tagsági fiókodon keresztül. A videók megtekintéséhez minden esetben internet kapcsolat szükséges.

10. A videókat mobilon szeretném nézni, de a videóknak csak az egyik felét látom. Mit csináljak?

Válasz: Ha a videót telefonon szeretnéd nézni és csak félig látható, akkor kapcsold be a telefonon a képelforgatás funkciót, majd forgasd el a telefont 90 fokkal és akkor a teljes videó látható lesz.

11. Nem találom az emaileket, amiben az ingyenes videókat küldted. Elküldenéd mégegyszer? 

Sajnos nem tudom csak úgy újra elküldeni őket. Csak akkor férsz hozzájuk megint, ha:

  1. Leiratkozol a hírlevélről.
  2. Feliratkozol újra és a hírlevél sorozat újra indul.
  3. Ha nem tudod, hogy iratkozz le és fel, küldj nekünk egy emailt a support@kezdojoga.hu címre és mi megcsináljuk neked.

12. Feliratkoztam az ingyenes videós hírlevélre, de nem találom az email inboxom-ban az emaileket amiket küldtél nekem. Hol lehetnek? 

Válasz: Ha gmail-t használsz, és nem találod őket az Elsődleges email fiókodban, akkor nagyon valószínű, hogy a Promóció fiókban lesznek. Menj be abba a fiókba, ragadd meg az emailt, és húzd át az Elsődleges email fiókodba. Innentől kezdve minden újonnan küldött emailem abban a fiókban fog landolni. Ha sem a Promóciós, sem az Elsődleges fiókodban nem találod, akkor elképzelhető, hogy valamilyne oknál fogva a Spam/Levélszemét fiókban landolt az emailem. Kérlek nézd meg ott is és húzd át az Elsődleges fiókodba.

13. Meg lehet vásárolni az Online Kezdő Jógatanfolyamot CD lemezen vagy DVD-n?

Válasz: A tanfolyam kizárólag csak az interneten keresztül érhető el.

14. Van-e Facebook oldalad és ha igen, mi linkje? 

Válasz: A Facebook oldalunk linkje: https://www.facebook.com/kezdojogatanfolyam/

15. Van-e Instagram oldalad és ha igen, mi linkje? 

Válasz: Az Instagram oldalam linkje: https://www.instagram.com/kezdojogatanfolyam/

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)