Barion Pixel

Boldog Új Évet Kívánunk – Lenkefi Mónika írása

Végére jár a 2019-es esztendő. Sokak számára teli kihívásokkal, megpróbáltatásokkal, a stúdió életében is jelentős változásokkal. Tudom, az adott pillanatban felgyülemlenek a kérdőjelek, az erős érzelmek, hogy aztán szép lassan letisztuljanak a gondolatok és feltáruljanak a megoldások, a válaszok, a lehetőségek.

Azt a legnehezebb pillanatokban is tudnod kell, hogy a felszíni, önszabotáló rétegek alatt ott van a tökéletes, Isteni Együtt-teremtő éned, hogy létezik egy jövőbeni ÉNED – egy olyan ÉNED, aki nagyon is ismerős számodra. Ez az Éned csakis az ÖRÖK jelen pillanatnak él, sokkal szeretetteljesebb, örömtelibb, sokkal tudatosabb, nagyvonalúbb, gondosabb, figyelmesebb, kapcsolódottabb, összeszedettebb, természetfelettibb és kiteljesedettebb.

Ez az Éned arra vár csupán, hogy megváltoztasd a rezgésed, és napi szinten igazítsd, hasonítsd az ÖRÖK- jelenben élő tökéletesített verziódhoz.

Kezdd tehát a változást magadon most, mert benned rejlik a teljes univerzum végtelen lehetőségeinek tárháza. Áss mélyre Önvalódban, találj rá Önmagadra. A jóga több ezer éves, gyakorlatias módszereinek eszköztára ebben (is) segít – örökké, önzetlenül, előítéletek nélkül!

Végtelen Hálával a szívünkben köszönjük szépen a kitartást, a lojalitást, az együtt töltött számtalan közös gyakorlást.

Ezekkel a gondolatokkal kívánunk mindenkinek sikerekben, bőségben, megújulásban gazdag termékeny új esztendőt!

Szeretettel várunk 2020-ban is tanfolyamainkon, gyakorló óráinkon, rendezvényeinken, már nem csak Békéscsabán, de 2020 januárjától a gyulai Stúdiónkban is.

Namaste,

Az Ízisz Jóga Stúdió csapata

Vélemény? Hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .