Barion Pixel

9 ok, amiért a közösen edző párok sokáig egy párt alkotnak

Fitneszkörökben létezik egy mondás. „Azok a párok, akik együtt edzenek, együtt is maradnak.” És valóban, azok a párok, akiknek közösek a céljaik – ez esetben az, hogy fittek és egészségesek legyenek és maradjanak –, sokkal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek és nagy a valószínűsége annak, hogy sokáig vagy akár örökre együtt maradnak. Amennyiben egy hosszú és boldog párkapcsolatra vágysz, akkor olvasd el a következő néhány indokot, hogy miért is érdemes közösen mozognotok a pároddal.

Ha együtt jártok a pároddal edzeni, akkor máris van egy közös célotok, ami csak megerősítheti a kapcsolatotokat. Így mindketten egészségesek és fittek lesztek, ami nagy előny, hiszen így szinte biztos lehetsz benne, hogy nem fogjátok egymást elhagyni egy csinosabb nőért vagy férfiért. A közös edzések sok vidámságot csempésznek a mindennapjaitokba, ami még közelebb hoz titeket egymáshoz.

9 ok, amiért a közösen edző párok sokáig egy párt alkotnak

Sok ember egyedül szeret edzeni, viszont az edzőteremben vannak olyan gyakorlatok, amelyeket jobb párban végezni. Miért ne tehetnéd ezt a társaddal? A közös élmények szintén megerősítik a közöttetek kialakult köteléket.

A pároknak támogatniuk kell egymást. Ha közösen edzetek, ezt a feltétlen támogatást a partneredtől mindenképpen meg fogod kapni. Ez jó hatással lesz az önbizalmadra, márpedig ha jó az önértékelésed, akkor ez pozitívan hat a kapcsolatodra is.

Ha mindketten törődtök az egészségetekkel, akkor ennek előbb-utóbb szemmel látható eredményei is lesznek. Éreztél már olyat egy pár láttán, hogy milyen tökéletesen összeillenek? Miért ne lehetnétek ti is egy ilyen pár? Gondolj bele, mindketten majd kicsattantok az egészségtől, fittek is vagytok. Miért is hagynátok el egymást, ha ilyen jól passzoltok egymáshoz?

E-mail-cím: *

A rendszeres mozgás testileg is megerősít, egyre jobb lesz az állóképességetek, ezt pedig a hálószobában is nagyszerűen tudjátok kamatoztatni. Márpedig ha az ágyban minden tökéletesen működik, akkor egyikőtöknek sem lesz oka kikacsingatni a kapcsolatból.

Senki sem ismert téged annyira, mint a partnered. Ha van olyan testrészed, ami még fejlesztésre szorul, akkor a partneredtől sokkal jobban elfogadod a kritikát, ha együtt „szenvedtek” az edzőteremben. Ellenkező esetben lehet, hogy megsértődnél, ha a párod megjegyezné, hogy kicsit még nagy a feneked vagy nem elég feszes a combod. Ha nincs sértődés, akkor nincs vita, ez pedig mindenképpen építi és nem rombolja a kapcsolatotokat. Meglátod, hogy sokkal jobban meg fogjátok egymást érteni, sokkal nagyobb türelemmel fordultok egymás felé. Márpedig a kapcsolat alapja a megértés, a türelem és persze a szeretet.

Ha közösen váltotok életmódot, akkor ez azzal is együtt jár, hogy mindketten áttértek az egészséges étkezésre. A táplálkozás területén is harmónia fog kettőtök között kialakulni és sok időt fogtok a konyhában is együtt eltölteni, hiszen együtt főztök, együtt tervezitek meg a menüt, közben még sok mindent tanulhattok is egymástól. A közös főzések pedig szintén szorosabbá fűzik a kettőtök között kialakult szerelmi köteléket.

Akiknek sokat jelent a sport, általában sokkal empatikusabbak a partnerükkel szemben. Tételezzük fel, hogy együtt jártok edzeni a pároddal. Egyik este odabújik hozzád, mert szerelmeskedni szeretne veled. Viszont te tudod, hogy reggel korán kell kelnetek, mert hétre az edzőterembe kell lennetek és mivel nagyon fáradt vagy, de másnap jól akarsz teljesíteni, ezért visszautasítod a párod. A partnered meg fog érteni, hiszen ő is tudja, hogy mennyire fontos, hogy a gyakorlatokat pontosan hajtsátok végre ahhoz, hogy eredményeket érjetek el. A visszautasítás nem veszekedésbe fog torkolni, hanem összebújva és boldogan fogtok nyugovóra térni, hiszen másnap lehet, hogy kipihentebben, sokkal jobban is fogjátok élvezni egymás társaságát és nemcsak az edzőteremben fogtok alaposan leizzadni, hanem az ágyban is.

Ha a pároddal együtt sportolsz, akkor könnyebben fenn tudjátok egymásban a motivációt is tartani. És nemcsak a sportban lesztek motiváltak, hanem az élet minden területén a kitartás fog jellemezni titeket. Márpedig egy kapcsolat akkor működhet hosszú távon, ha a párok nem adják fel az első kudarcélmény után, hanem küzdenek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kapcsolatuk boldog és működőképes legyen.

Vélemény? Hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .