Mi különbség az ingyenes videós hírlevél sorozat és a fizetős online kezdő jógatanfolyam között?

Egyre többen kérdezik emailben és Facebookon, hogy mi a különbség az ingyenes videós hírlevél sorozat (az emailek amiket mindennap kapsz videóimmal) és az Online Kezdő Jógatanfolyam között.

Az ingyenes hírlevél sorozat – egy nem teljes rendszerbe szedett – rövid, kis videókból álló sorozat, mely videókat azoknak ajánlom akik még soha nem jógáztak, de szeretnének belekóstolni az ízébe. Szeretnének megismerkedni a jógával mint mozgásformával.

Ha úgy tetszik, akkor a hírlevél sorozat egy kis jógakóstoló.

Az Online Kezdő Jógatanfolyam viszont egy a maga nemében teljesen különleges tanfolyam.

Egy teljes rendszerbe szedett, közel 8 órás, 50 videóból álló mindent magába foglaló oktató anyag, melynek segítségével megismerheted és könnyedén elsajátíthatod az otthoni jógázás alapjait.

A tanfolyam végére képes leszel önállóan gyakorolni és mindezt anélkül, hogy kimozdulnál otthonod kényelméből. Ez pontosan ugyanaz az a kurzus amit közel 1500 ember végzett el békéscsabai jógastúdiómban az elmúlt 10 évben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)