Meditáció, Gong és Hangtálmasszázs Gyulán az Ízisz Jóga Stúdióban

2020. február 15-én 17.00 órakor Meditációt, Gong és Hangtálmasszázst tartunk. Helyszín: Ízisz Jóga Stúdió Gyula, Hétvezér u. 5. A satsangot rövid meditációval kezdjük. A meditációt a hangtálmasszázs követi. Hogyan hat a hangtál és gongterápia?

A hangrezgés a testünkben található közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A víz testünk minden pontján megtalálható, így a rezgésen keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva az egész szervezetben egy erőteljes anyagcsere-folyamatot indít el.

A rezgés által képes hatást kifejteni a csontok üreges részeiben, az ízületekben. A rezgés a véráramon és a nyirokrendszeren keresztül pedig minden szervre hatással van. A pangó területeket ismét megtölti vérrel, s fokozatosan feloldja a fizikai blokkokat.

A test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a hangtálak a spirituális síkon is megérintenek: a hang utáni csend, majd a csendből fakadó nyugalom felismerésével.

A megértés talán a legkönnyebb Patanjali tükörsima tófelszín analógiájának segítségével: ha egy kavicsot beledobunk ebbe a tóba, koncentrikus hullámok keletkeznek, és ezek végiggyűrűznek a víz egész felületén. Ily módon minden vízmolekula mozgásba jön.

Mivel az emberi test 70-80%-a vízből és folyadékból áll, a tálak rezgései is – a tófelszínhez hasonlóan koncentrikus körök formájában terjednek szét, áramlanak az egész testben, sejtszinten fejtik ki hatásukat. A hangtál hangja ezen túlmenően a nyugodt lebegő ritmusával hat ránk, és harmonizálja testünket, lelkünket.

A hangtálmasszázs hatékonynak bizonyulhat fejfájás, migrén, stressz okozta izomgörcsök, ízületi- és gerincfájdalmak, nyak- és vállmerevség, alvás- és emésztési zavarok, vérkeringési problémák enyhítésében is.

Időpont: 2020.február 15. 17.00 óra – Részvételi díj 4000 Ft.

Minden egyes részvételi hozzájárulásból 1000 ft-tal a 60 ezer fa Békéscsabán Egyesület munkáját támogatjuk.

Az eseményre regisztrálni ezen a linken lehet: http://www.iziszjoga.com/orafoglalas/

A részvételi díj utalható az Ízisz Jóga Egyesület Bankszámlájára: 11600006-00000000-42066787  – Számlacímet vagy lakcímet a közleménybe kérnék írni.

Aki tud, hozzon saját szőnyeget, plédet, párnát! Köszönjük!

Helyszín: Ízisz Jóga Stúdió Gyula, Hétvezér u. 5.
A meditációt vezeti: Lenkefi Mónika – A hangokat és rezgéseket kelti: Lenkefi Péter.

Bővebb információ és bejelentkezés: Lenkefi Mónikánál 36706265707 vagy emailben: joga@iziszjoga.com

3 thoughts on “Meditáció, Gong és Hangtálmasszázs Gyulán az Ízisz Jóga Stúdióban
    1. Természetesen. Lehet a helyszínen is fizetni, de helyfoglalás mindenképpen szükséges, mert korlátozottak a helyeink. Üdv. Mónika.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)