Barion Pixel

3+1 tipp a hatékony életmódváltáshoz

Csikung és meditációs tábor kezdőknek: július 9-12 és augusztus 6-9. A részletekért kattints most IDE.

Bizonyára téged is elkapott már az az érzés, hogy közted és testi, szellemi és lelki egészséged között egy óriási szakadék tátong.  Az igazság az, hogy ez választ el attól a kiegyensúlyozott életmódtól amire minden ember vágyik.

Ha tanácstalanul állsz a szakadék szélén azon gondolkodva, hogyan juss át a másik oldalra, segítségként, hoztam neked három (plusz egy) egyszerűen alkalmazható tippet, melyek segítségével megtanulhatod, hogyan válts hatékonyan életmódot.

  1. Akard a változást…

Az akaratnak ereje van, de a fegyelem visz előre. Tarts ki elképzeléseid mellett. Vizualizáld céljaidat újra és újra.  A változást nagyon kell akarni és a sikeres életmódváltás mindig egy radikális döntéssel kezdődik.

Sokat segít, ha rendszeresen elképzeled magad amint céljaidat már megvalósítottad. Például ha fogyni szeretnél, napról-napra látnod kell magad azzal a testsúllyal amire igazán vágysz.

Ne tűzz ki túl nagy célokat. inkább dolgozz ki apróbb rész-célokat. Így gyakrabban ér majd sikerélmény, amely átsegít a nehezebb napokon is.

Csikung és meditációs tábor kezdőknek: július 9-12 és augusztus 6-9. A részletekért kattints most IDE.
  1. Ismerd meg…

Fontos, hogy elmélyülj az adott életmódváltáshoz kapcsolódó témákban. Olvass minél többet, csatlakozz életmódváltó csoportokhoz, tanulj új módszereket, ismerkedj meg segítőkkel.

Nézz oktatóvideókat, iratkozz fel a témával kapcsolatos hírlevelekre. Mindezek fontos mentális támogatást jelentenek és megerősítenek abban, hogy jó úton haladsz a célod felé.

Az ismereteid bővítésével csökken a bizonytalanság,  magabiztosabbá és határozottabbá válsz.

Kérdezd bátran a téma szakértőit, és ha elakadsz, fordulj hozzám is bizalommal!

  1. Légy türelmes…

    Légy türelmes magaddal. A kezdeti kudarcok ne tántorítsanak el a folytatástól. A változás nem egy-két hét alatt történik.

Válts fokozatosan az aktívabb életmódra, mert a testnek időre van szüksége az átalakuláshoz. 6 hónap alatt szép eredményt lehet elérni, de már 3 hónap után érezni fogod, hogy jó úton jársz.

+1 Táplálkozz helyesen…

A helyes táplálkozás segít abban, hogy motiváltabb légy. Tervezd meg étkezéseidet, biztosítsd szervezeted számára a megfelelő növényi rost, fehérje és minőségi szénhidrát bevitelt, hogy legyen erőd átugrani a szakadékot, mely közted és álmaid között tátong.

Csikung és meditációs tábor kezdőknek: július 9-12 és augusztus 6-9. A részletekért kattints most IDE.

Vélemény? Hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .