(Videó) Bevezetés a Meditációba – mini előadás sorozat 2. rész

2 thoughts on “(Videó) Bevezetés a Meditációba – mini előadás sorozat 2. rész
  1. Kedves Mónika. Hálás vagyok hogy az email címemen keresztül láthatom az előző ZOOM teremben leadottakat(nekem nincs ZOOM -om),melyek hasznosak,sajnos a légzés nem sikerül, köhögés kap el.jól értettem? belégzés a hasba-majd mellkasba, kilégzés alulról felfelé először gát-medenceizom-has, majd mellkas.Köszönöm szépen,jó lenne ha ezek a videók megmaradhatnának, mert én csak a hangod után tudom csinálni. Kovács Imréné

  2. Kedves Mónika!
    Nagyon köszönöm, hogy mindhárom előadást megnézhettem. 2020-tól a Kezdő Jóga és Kezdő Meditáció örökös tagja (ha jól írtam) még csak most kezdek ismerkedni a jóga, meditáció alapjaival. Nekem még nagyon “idegen”, sokat kell tanulni.
    Szeretném kérdezni, hogy ez a három mini előadás anyagai későbbiekben is elérhetők lesznek? Jó lenne, mert sokat lehet tanulni belőlük, illetve máshol esetleg megtalálom?
    Ismételten KÖSZÖNÖM A 3 ELŐADÁST. SZÉP HÉTVÉGÉT, JÓ PIHENÉST KÍVÁNOK: Fucskóné Irén

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Iratkozz Fel Ingyenes Kezdő Jóga Hírlevelemre!

Kezdd el az otthoni jógagyakorlást videóim segítségével még ma!

Összeállítottam neked, egy közel 30 videóból álló sorozatot, melynek segítségével MÉG MA elkezdheted otthoni jógagyakorlásodat. Írd be email címedet a lenti mezőbe és máris küldöm neked az első videómat. Namaste, Mónika.

 

E-mail-cím: *

(e-mail-címedet bizalmasan kezelem)